+(90)5382762199
·
info@emreozturk.av.tr
·
Pzt - Cum 09:00-18:00
Avukata Sor

UYARI:AVUKATIN VE HUKUK BÜROMUZUN İSMİNİ KULLANARAK SİZDEN PARA TALEP EDEN DOLANDIRICILARA İTİBAR ETMEYİNİZ!!

Sayın internet kullanıcıları, Av.Emre ÖZTÜRK olarak Trabzon ilinde avukatlık ve arabuluculuk faaliyetlerim devam etmekte olup avukatlık şahsi bilgilerimin kötü niyetli kişi veya kişiler tarafından kullanılarak insanlardan çeşitli bahanelerle (cinsel suç, terör vb.)paralar talep edildiği ihbarı tarafıma iletilmiştir. Bu vesile ile iş bu uyarı mahiyetindeki yazıyı yazma zaruretim doğmuştur.

Öncelikle biz avukatların sicil bilgilerine ve nerde çalıştığına dair herkes kolaylıkla ulaşabilir. Sizi sicil numaramı verip veya logomu kullanarak kandırmaya çalışanlara inanmayın. Telefonda sizi arayan kişi gerçekte böyle bir avukat var mı yok araştırması yaptırıp sizi aldatmaktadır.

Hiçbir avukat, arabulucu, uzlaştırmacı veya kamu görevlisi sizi arayıp sebebi ne olursa olsun para talep etmez. Sizinle Whatsapp veya başka bir uygulama üzerinden iletişime geçmez. Banka hesap numarası verip şu kadar parayı gönderin dosyanız kapansın şeklinde işlem yapmaz.

Hukuk büromun ve şahsımın 0538 276 2199 nolu hattan başka bir numarası bulunmamaktadır. Sizi faklı numaralardan arayanlara itibar etmeyiniz.

Hiçbir avukat size mesaj gönderip bizimle iletişime geçin icra dosyanız hazır, ceza dosyanız hazır deyip para talep etme hakkına sahip değildir.

Bu nedenle Avukat Arabulucu Emre ÖZTÜRK olarak kendini telefonda tanıtanlara itibar etmeyin, sizi arayan numaraları polise veya savcılık birimlerine şikayet ediniz. Saygılarımla, 26.06.2023

Related Posts

Leave a Reply

Sohbet
Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Merhaba EMRE ÖZTÜRK Avukatlık Arabuluculuk Bürosuna Hoş Geldiniz Sizlere Nasıl Yardımcı Olabiliriz?